Sporto renginys Latvijoje

Skatiname jaunimo dalyvavimą sportinėje veikloje.
 
Džiaugiamės pranešdami apie praėjusį sporto renginį Latvijoje, kuris vyko dviem etapais.
 
Pirmasis etapas vyko Bauskės miesto šventėje „Harmonijos kompasas“, kurį organizavo Latvijos etnosporto asociacija, Bauskės neįgaliųjų draugija „Neparastie cilvēki“, NVO „Bauskas prātnieks“ ir Bauskės viešasis centras „PASTA 5“. Šventė suteikė galimybę jaunimui, senjorams ir žmonėms su specialiais poreikiais išbandyti įvairias etnosporto žaidynes, mėgautis liaudies muzika, žaisti „akląsias šaškes“ ir dalyvauti kūrybinėse veiklose. Renginyje buvo pristatytas projekto „I Spot Sport” vadovas, kuriame pateikiama pradinė metodologija, skirta treneriams ir jaunimo darbuotojams. Dalyviai galėjo tiesiogiai susipažinti su vadovu ir jo turiniu.
 
Antrasis etapas vyko nuotoliniu būdu, naudojant ZOOM platformą, kurioje Bauskės krašto jaunimo darbuotojams buvo pristatytas projekto „I Spot Sport” vadovas. Pristatyme dalyvavę specialistai sužinojo apie etnosporto esmę ir jo taikymo principus, taip pat buvo aptartos tolimesnės etnosporto veiklų plėtros galimybės Latvijos istoriniame regione – Žiemgaloje. Šio pristatymo tikslas buvo skatinti etnosporto naudojimą jaunimo darbuose ir įtraukti daugiau jaunimo į šias veiklas.
 
Prisijunkite prie mūsų, kad skatintume įtraukumą ir bendruomeniškumą per sportą!
 
🇪🇺 Projektas „I Spot Sport“ yra bendrai finansuojamas Europos Sąjungos, kuriame bendradarbiauja 4 partnerės šalys iš Estijos, Latvijos, Turkijos ir Lietuvos.