Sporto renginys Estijoje

Estijoje įvyko įspūdingas sporto renginys, pritraukęs daugybę jaunimo iš įvairių šalių. Dalyviai turėjo galimybę išbandyti unikalius užsiėmimus: estiškas sūpynes, šuolius su virve, lazdos traukynes, lietuvišką ritinį ir šaudymą iš lanko. Renginys prasidėjo šiltais pasveikinimais ir projekto tikslų pristatymu.
 
Jaunuoliai ne tik aktyviai dalyvavo įvairiose sporto veiklose, bet ir klausėsi įkvepiančių vietos trenerių, specialistų ir bendruomenės lyderių diskusijų apie sporto svarbą jaunimo gyvenime. Tai buvo puiki proga ne tik išmokti naujų įgūdžių, bet ir susirasti naujų draugų bei stiprinti bendruomenės jausmą.
 
Šis renginys subūrė įvairias organizacijas, projektų vadovus, jaunimo darbuotojus ir trenerius iš skirtingų šalių, kurie galėjo dalytis geriausiomis praktikomis ir kurti naujus bendradarbiavimo ryšius. Dalyviai susipažino su sporto nauda jaunimo darbui, ypatingą dėmesį skiriant mažiau galimybių turinčiam jaunimui.
 
Džiaugiamės galėdami dalyvauti kartu su Latvijas Etnosporta asociācija , Eesti Kiikinguliit ir European Integration Group, įgyvendinamu ES finansavimo dėka kaip Erasmus+ programos dalis. Mes didžiuojamės būdami šios tarptautinės bendruomenės dalimi, siekiančios plėtoti sportą, įtraukumą ir bendradarbiavimą! Ačiū visiems, kurie prisidėjo prie šio neįkainojamo kelio!